‹Midtimellom-fenomen› i Nordkalottens litteratur: Forfatteren både inne i og utenfor sentrum og marginal - Kontio, Riitta (Nordlit, 1999)
Til identiteten hører alltid en følelse av hjemstedet, identitetens landskap. (…)
Keywords: ‹midtimellom-fenomen›