Fra dokumentkompleks til bok til verk til tekst: Noen refleksjoner omkring forholdet mellom dokumentasjonsvitenskap og litteraturvitenskap - Mangen, Anne (Nordlit, 1999)
[…]
Keywords: dokumentasjonsvitenskap