Syndefall og initiasjon: En analyse av Karen Blixens «Ringen» - Gaasland, Rolf (Nordlit, 1998)
Karen Blixens novelle Ringen rangeres av en eller annen grunn blant Blixens svakere noveller (…).
Keywords: Karen Blixen; Ringen