Samvetets ro: Börje Veslens novell «Ångfärjan Tegelbacken» - Bäckström, Per Anders (Nordlit, 1998)
Börje Veslen är en svensk författare som befinner sig utanför dagens litterära kanon, medan han som konstnär fortfarande har en plats i konsthistorien.
Keywords: Ångfärjan Tegelbacken; Börje Veslen