Seksjonsforside—Video Games and Play: Utvalgte monster-sitater - Beyer, Christian (Nordlit, 2019)
Seksjonsforside samt utvalgte monster-sitater fra den tredje seksjonen.
Keywords: Manufacturing Monsters