Seksjonsforside—News Media and the Public Sphere: Utvalgte monster-sitater - Beyer, Christian (Nordlit, 2019)
Seksjonsforside samt utvalgte monster-sitater fra den fjerde seksjonen.
Keywords: Manufacturing Monsters