Sagt om kommisjonen: intervjudata og foreløpige funn - Broderstad, Else Grete; Josefsen, Eva (Samisk senters skriftserie, 2023)
Artikkel i publikasjonen Om den norske sannhets- og forsoningskommisjonen: foreløpige funn.