Media og Sannhets- og forsoningskommisjonen: Forsoning mellom hvem? - Olsen, Kjell (Samisk senters skriftserie, 2023)
Artikkel i publikasjonen Om den norske sannhets- og forsoningskommisjonen: foreløpige funn.