Sålding av løsmasser fra Kjellerhaugen på Seivåg - Blom, Jon Gunnar (Tromura, 2022)
Prosjektet omfattet sålding av masser som lå over en forstyrret grav på Kjellerhaugen (se Henriksen 2022), samt sålding av masser fra grøfteoppkast i forbindelse med graving av ny vannlinjetrasé til våningshuset. Det ble funnet flere beinfragmenter og gjenstander, men ingen av beinene stammet fra menneske og gjenstandene var moderne.