4. Utgravningsstrategi og metode - Oppvang, Janne (Tromura, 2025)
Kapitlet redegjør for hvilke strategier og metoder for utgravning som er benyttet i prosjektet. Det redegjøres også for måloppnåelse for metodene og det totale omfanget av undersøkelsene.