16. Kvitremyra: Steinalderboplassen som forsvant i myra - Oppvang, Janne (Tromura, 2025)
Den delen av Kvitremyra som skulle undersøkes lå i dyp myr. Det ble ikke avdekket noe arkeologi i den første sjakten som ble åpnet og lokaliteten ble nedprioritert for undersøkelse. Store deler av lokaliteten er bevart og vil ikke berøres av veiutbyggingen.