22. Kåringsklubben 2: Gjenbrukt tuftelokalitet fra yngre steinalder - Cerbing, Mikael; Oppvang, Janne (Tromura, 2025)
Kåringsklubben 2 var en flerfaset steinalderboplass med aktivitet fra omkring 4200 f.Kr. til rundt 2200 f.Kr. Totalt ble fire nedgravde husstrukturer og en annen nedgraving undersøkt. Sistnevnte kan ha vært en form for lagerhus eller tørkehus. Dateringene og stratigrafien til strukturene tyder på at disse husene ikke var i bruk samtidig. Kåringsklubben 2 bør heller sees som en sekvens av bosetninger etter hverandre. Nye konstruksjoner av hus på lokaliteten ser også i stor grad ut til å ha respektert avgrensningene til de eldre husene.