38. Sommarset og Kistholmbukta: Avskrevne lokaliteter - Krokmyrdal, Tor Ketil; Oppvang, Janne (Tromura, 2025)
Både Kistholmbukta og Sommeret må ansees som avklarte områder uten spor etter kulturminner. Om det har vært en feilregistrering, eller en feil i koordinatene som ble oppgitt, vet vi ikke. Det ble lett etter kulturminner i et større område rundt lokalitetene uten at dette heller gav noen resultat.