7. Naturvitenskapelige analyser - Westergaard, Heidi Fløttum (Tromura, 2025)
Kapitlet inneholder en oversikt over alle naturvitenskapelige analyser gjort i forbindelse med prosjektet, og en kort redegjørelse for resultatene. Litteraturlisten viser alle rapportene fra de naturvitenskapelige analysene.
Keywords: arkeologi; Arkeologisk utgravning; naturvitenskapelige analyser